Политички партии

Николова: Рекордно ниво на инвестиции во ТИРЗ во првото полугодие, градиме конкурентна економија

Навремените и ефикасни економски политики на Владата предводена од СДСМ придонесоа македонската економија денеска да е на стабилни основи, да биде развојна, динамична и конкурентна.

Back to top button
Close
Close