Политички партии

Николоски: Власта намерно не купува вакцини со цел кризата да трае подолго

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски при посетата на компанија ФЈ "Инжинеринг" во Тетово, истакна дека власта намерно доцни со вакцинирањето за корона кризата да продолжи што повеќе, а тие да можат да ловат во матно.

Back to top button
Close
Close