Политички партии

Николоски: Градоначалникот на Гази Баба дозволува изградба на високозагадувачка индустрија

Скопје, 24 август 2021  Како што спомна кандидатот за градоначалник и убеден сум после 17 октомври, градоначалник на Гази Баба.

Back to top button
Close
Close