0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëMakedonija.SlajderPolitikë

Nikollovski për MIA-n: Qytetarët duhet të kritikojnë vazhdimisht, por edhe vetë të kyçen në luftën kundër kariesit në shoqëri, dukuri e cila po gërryen edhe të ardhmen e fëmijëve tanë

Ne si Qeveri I përforcojmë të gjithë mekanizmat për luftë kundër korrupsionit të cilat I kemi në dispozicion, ndërkaq ndërtojmë dhe vendosim edhe mekanizma të rinj për përballje, çrrënjosje dhe implementim të masave konkrete për preventivë dhe asgjësim të korrupsionit të lartë. Qytetarët duhet të kritikojnë vazhdimisht, por edhe vetë të kyçen në luftën kundër kariesit në shoqëri, dukuri e cila po e gërryen edhe të ardhmen e fëmijëve tanë, dukuri e cila parandalon zhvillim dhe kushte më të mira dhe më të sigurta për jetesë dhe punë. Kjo është Qeveria e cila rrënjësisht I rreket zgjidhjes së problemeve dhe besojmë se edhe në këtë sferë qytetarët së shpejti do të shohin dallim dhe lëvizje drejt më të mirës, theksoi për MIA-n zëvendëskryeministri I angazhuar për luftë kundërt korrupsionit dhe krimit, zhvillim të qëndrueshëm dhe resurse njerëzore.

Back to top button
Close
Close