0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Nikollovski: Nuk mbulohen borxhet e bodrumeve të verërave, por po ndihmohen vreshtarët

Shteti nuk mbulon borxhe të ndërmarrjeve private, por u ndihmon vreshtarëve. Bëhet fjalë për vendim njerëzor dhe thelbësor dhe është jofalënderuese të paraqiten teza se po ndihmohen kompani private, deklaroi sot ministri i Bujqësisë, Ljupço Nikollovski lidhur me paralajmërimet se do të paguhet borxhi që bodrumet e verërave "Povardarie" dhe "Veraria Stefanis" e kanë shkaktuar ndaj vreshtarëve në preiudhën prej vitit 2014 deri në vitin 2016.

Back to top button
Close
Close