0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDPolitikë

Nikollovski: Nuk ka më harxhime shpërdoruese të parave të popullit

Zëvendës kryetari i Qeverisë, i obliguar për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe resurseve njerëzore, Lupço Nikollovski, sot nga Vallandova porositi se me Vendimin e Qeverisë për kufizimin e shfrytëzimit të shërbimeve hotelierike për funksionarët, nuk do të ketë më harxhime shpërdoruese të parave të popullit, siç ishte rasti me ish garniturën qeveritare, kur përmes harxhimeve për shërbime hotelierike janë marrë mijëra euro dhe me to është blerë gjithçka dhe çka kanë mundur.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close