0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Nikollovski në Rotimle: Po realizohet vizioni i Trajkovskit për paqe dhe unitet, anëtarësim në NATO dhe integrim evropian

Një delegacion qeveritar i përbërë nga zëvendëskryeministri përgjegjës për luftën kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillim të qëndrueshëm dhe burimet njerëzore, Ljupço Nikollovski dhe Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska, sot morën pjesë në Rotimle, Bosnjë e Hercegovinë, në shënimin e 17 vjetorit të vdekjes së Presidentit Boris Trajkovski, anëtarëve të kabinetit dhe ekuipazhit të avionit, të cilët në atë vend tragjikisht e humbën jetën në këtë ditë në vitin 2004, kumtoi pres shërbimi i qeverisë.

Back to top button
Close
Close