0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Nikollovski: Mënjanohen dobësitë që të ketë rend dhe disiplinë në veprimin e institucioneve

Zëvendëskryeministri i obliguar për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe resurseve njerëzore, Lupço Nikollovski ka thënë se tani më janë ndërmarrë aktivitetet për lidhje të institucioneve, janë detektuar të gjitha dobësitë dhe me planin e veprimit të kabinetit të tij do të fillohet me realizim për largimin e tyre për, siç theksoi, të ketë rend dhe disiplinë në veprimin në institucionet e sistemit dhe ta kthejmë besimin tek qytetarët.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close