0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDPolitikëZgjedhje parlamentare 2020

Nikollovski: Më 15 korrik vendosim për të ardhmen tonë

Më 15 korrik vendosim për të ardhmen tonë, vendosim nëse do të shkojmë përpara ose do të kthehemi prapa. Së bashku me qytetarët e fituam regjimin e Gruevskit,  do ta fitojmë edhe pasardhësin e tij Mickoski, tha sot nga Kriva Pallanka bartësi i listës për deputetë nga NJZ 3 dhe sekretar i përgjithshëm  i LSDM-së, Lupço Nikollovski.

Kriva Pallankë, 12 korrik 2020 (MIA) – Më 15 korrik vendosim për të ardhmen tonë, vendosim nëse do të shkojmë përpara ose do të kthehemi prapa. Së bashku me qytetarët e fituam regjimin e Gruevskit,  do ta fitojmë edhe pasardhësin e tij Mickoski, tha sot nga Kriva Pallanka bartësi i listës për deputetë nga NJZ 3 dhe sekretar i përgjithshëm  i LSDM-së, Lupço Nikollovski.

Sipas tij, në këto zgjedhje qytetarët do të vendosin  nëse do të vazhdojnë  të rriten pagat, ose, do të mbushen xhepat e njerëzve të Gruevskit.

Ai theksoi se shtetit tonë i nevojiten politikanë të ndershëm, të guximshëm dhe të vendosur, të cilët  punojnë  vetëm në interes të qytetarëve. sa/

 

Back to top button
Close
Close