0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDMakedonija.SlajderShoqëri

Nikollovski: Lista e personave me detyrim për të paraqitur listë anketuese do të zgjerohet si dhe do të rregullohet përdorimi i automjeteve zyrtare

Qeverisë do t’i propozojmë ndryshime ligjore në fushën e dorëzimit të sistemit të listave anketuese dhe deklaratave për konflikt të interesave, deklaroi zëvendëskryeministri Lupço Nikollovski duke iu përgjigjur pyetjeve gazetareske të MIA-s për zgjerimin e detyrimit për dorëzimin e listave anketuese.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close