0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Nikollovski: Inspektorët kanë mbështetje të plotë nga Qeveria, vetëm bashkërisht do ta tejkalojmë krizën shëndetësore

- Shërbimet inspektuese janë mekanizëm i rëndësishëm kontrollues për zbatim të rregullt të secilit dekret, vendim, protokoll dhe mase, të cilat i ndërmarrim për parandalimin e përhapjes së virusit korona. Më shumë se kurdoherë është me rëndësi që t'i respektojmë masat dhe protokollet, të mbajmë maskë, të mbajmë distancë dhe të mos ketë grupime, porositi zëvendëskryeministri për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit, Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Resurse Njerëzore, Lupço Nikolloski pas takimit të punës me disa nga Inspektorët e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor (ISHSSH).

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close