0_Maqedoni.PortalPolitikë

Nikollovski: Është përgatitur një studim fizibil për Ligjin për prejardhjen e pronës

Maqedonia e Veriut për herë të parë merr Ligji për prejardhjen e pronës. Do të analizohet prona dhe kapitali i fituar në mënyrë të paligjshme, njoftoi sot zëvendëskryeministri për Luftë kundër korrupsionit dhe krimit, për zhvillim të qëndrueshëm dhe burimeve njerëzore Lupço Nikollovski.

Back to top button
Close
Close