Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Nikollovski: Është konfirmuar pakoja ekonomike-investuese për Rajonin e Kriva Pallankës

Zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit, Ljupço Nikollovski, në solemnitetin e sotëm me rastin e 8 Tetorit, festës së qytetit të tij të lindjes, Kriva Pallankë, në pyetjen e gazetarëve se çka do të thotë konfirmimi nga ana e Komisionit evropian për përparimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në disa sfera për shtetin dhe rajonin, e paralajmëroi pakon e re ekonomike-investuese prej nëntë miliardë eurove dedikuar për rajonin.

Back to top button
Close
Close