0_Web_AktualePartitë politikePolitikë

Nikollovski: Duhet të vazhdojmë me reforma të fuqishme në pjesën e luftës kundër korrupsionit dhe në funksion të sistemit

Vendosja e zëvendëskryeministrit i cili ka portofol për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, dërgon sinjal të fuqishëm se po hapim front të fuqishëm të paskrupullt, jo selektiv, ligji duhet të vlejë për secilin njejtë, askush nuk guxon  të llogarisë në mbështetje partiake nëse gabon. Ne atë porosi tashmë e dërgojmë dhe ai është proces nëpër të cilin do të lëvizim. Duhet të vazhdojmë me reforma të fuqishme në pjesën e luftës kundër korrupsionit dhe në funksion të sistemit.

Back to top button
Close
Close