0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Nikollovski-Bërnz: Aktet e Bajdenit janë porosi inkurajuaese për një Ballkan Perëndimor stabil dhe luftë pa kompromis kundër korrupsionit

Zëvendëskryeministri I angazhuar për luftë kundër korrupsionit, Ljupço Nikollovski dhe ambasadorja amerikane Kejt Bërns, në takimin e sotëm biseduan për Urdhrin ekzekutiv të presidentit të SHBA-së, Xho Bajden, me të cilin u jepet autorizim autoriteteve federale të bllokojnë prona dhe t’u ndalojnë hyrjen të gjithë perosnave për të cilat administrate në Uashington do të vlerësojë se punojnë në destabilizim dhe kundër marrëveshjeve kyçe në rajonin e Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Back to top button
Close
Close