Фотосервис

Никола Димитров – Стефан Холтхоф Пфортнер

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров на средба со германскиот министер за сојузни, европски и меѓународни работи на Северна Рајна – Вестфалија д-р Стефан Холтхоф Пфортнер

Back to top button
Close
Close