KronikëKronikë.PortalShoqëri

Ngritet akuzë kundër një kontabilisti për përvetësim të kryer në shërbim

Prokuroria Themelore Publike Shkup ngriti akuzë kundër  një kontabilisti për shkak të përvetësimit në shërbim të 10.913.195 denarë (rreth 177 mijë euro). I akuzuari pa autorizim   duke i plotësuar dhe imituar nënshkrimin e  noteres së dëmtuar ka nënshkruar 211 urdhëresa për bartje të mjeteve në para. Paratë i ka transferuar nga llogaria e noteres në llogari të bashkëshortes së tij.

Back to top button
Close
Close