Fotoservis

Ngjarje përfundimtare

Ngjarje përfundimtare e Rrjetit dhe projektit "Drejtë bashkëpunimit të qëndrueshëm rajonal - Procesi i Berlinit dhe më tutje" në organizim të Institutit të Demokracisë "Societas Civilis".

Back to top button
Close
Close