BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Nga rrënojat e ndërtesës në Mumbaj janë nxjerrë 35 trupa. vazhdoi kërkimi pas të mbijetuarve

Nga rrënojat e ndërtesës në periferi të Mumbajt tani më janë nxjerrë 35 trupa, ndërsa ekipet e shpëtimit vazhdojnë të luftojnë me shiun dhe kushtet jo të përshtatshme në tentimin për të gjetur persona eventualisht të mbijetuar, deklaroi sot përfaqësuesi i lartë qeveritar, transmetojnë medimet britanike.

Back to top button
Close
Close