BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Nga Kovid-19 në SHBA muajin e ardhshëm mund të vdesin edhe 20.000 persona

- Ish drejtori i Qendrave amerikane për Kontroll dhe Parandalim të Sëmundjeve "CDC", Tom Erden, deklaroi sot se mendon se muajin e ardhshëm nga Kovid-19 në vend mund të vdesin edhe  20.000 persona.

Uashington, 2 qershor 2020 (MIA) – Ish drejtori i Qendrave amerikane për Kontroll dhe Parandalim të Sëmundjeve “CDC”, Tom Erden, deklaroi sot se mendon se muajin e ardhshëm nga Kovid-19 në vend mund të vdesin edhe  20.000 persona.

Vlerësimi i tij bazohet në numrin momental të të sëmurëve në SHBA, transmeton Si-En-En.

Xhenifer Nizo, epidemiolog nga Universiteti “Xhons Hopkins” deklaroi se “njerëzit mendojnë se ia dolëm”, por megjithatë, siç thonë “u ndalën në pauzë, ndërsa tani përsëri lëshojmë muzikë dhe nuk e dimë se cila është kënga e ardhshme”. fc/

Back to top button
Close
Close