BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Nga ishujt grek në Greqinë kontinentale do të transferohen mbi 800 refugjatë dhe emigrantë

Të patën 800 refugjatë dhe emigrantë prej pesë ishujve grek gjatë ditës, me anije udhëtimi arritën në Athinë, ndërsa pastaj me autobusë do të shpërndahen nëpër Greqinë kontinentale, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina

Back to top button
Close
Close