BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Nga Greqia për në Francë u nisën 169 azilkërkues 

Nga Greqia për në Francë u nisën 169 azilkërkues, pas vendimit të marrë në fillim të këtij viti në takimin e ministrave kompetentë të të dyja vendeve dhe qëllimit të shprehur të palës franceze për t'i pranuar gjithsej 400 refugjatë, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close