BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Nga Greqia për në Francë u nisën 106 refugjatë

Në prani të ambasadorit francez në Athinë Patrik Mezonav dhe ministrit alternativ të Migracionit dhe Azilit të Greqisë, Jorgos Kumucakos, 106 azilkërkues nga Greqia u nisën për në Francë, raporton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close