BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Nga fillimi i sezonit turistik 2.198 vizitorë në Greqi pozitivë ndaj Kovid-19

Franca, Shqipëria, Britania e Madhe, Bullgaria dhe Polonia janë pesë vendet me numër më të madh të rasteve pozitive me Kovid-19 në Greqi që nga fillimi i sezonit turistik, gjegjësisht nga 1 korriku deri më 25  tetor të vitit 2020, sipas të dhënave zyrtare nga Sekretariati i Përgjithshëm për Mbrojtje Civile, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close