0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Nga e hëna fushatë për informim më të madh të qytetarëve në lidhje me ndihmën juridike falas

Qytetarët janë pak të informuar për ndihmën juridike falas që mund ta marrin nga shteti për mosmarrëveshjet pronësore, marrëdhëniet debitore- kreditore, për çështjet e sigurimit pensional dhe invalidor, për përfaqësimin e viktimave të dhunës në familje, për realizimin e ndihmës sociale, për mosmarrëveshje me kompanitë e sigurimeve, por edhe për nevoja të tjera.

Back to top button
Close
Close