ЕвропаЕвропа.Портал

Неупешен обид за кражба на милиони евра на италијански автопат

Група крадци на автопатот кај Милано поставиле ноќна заседа за оклопно возило што превезувало неколку милиони евра, но возачот успеал да ја пробие блокада што му ја поставиле ограбувачите -два камиона, запалени автомобили и шајки распрснати по патот.

Back to top button
Close
Close