0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderIntervistëMakedonija.SlajderPolitikë

Nestorovska për MIA-n: Shënohet rritje e vazhdueshme e fëmijëve viktima të trafikimit të njerëzve, nevojitet veprim më energjik për përballje me robërinë moderne

Trafikimi i njerëzve nuk është vetëm vepër penale me elemente të krimit të organizuar, por shumë më tepër – robëri moderne. Viktimat e trafikimit të njerëzve nuk janë persona pa emër, ata janë në mes nesh, në rrethimin tonë të drejtpërdrejt, shpeshherë kërkojnë në mënyrë dëshpëruese që dikush t’i shpëtojë nga robëria, shprehet mes tjerash në intervistën për MIA-n, sekretarja shtetërore në MPB dhe koordinatore kombëtare e Komisionit kombëtar për luftimin e trafikimit të njerëzve dhe trafikimit të emigrantëve, Magdalena Nestorovska.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close