0_Maqedoni.PortalKronikëShkupShoqëriTë Tjera

Nesër regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup për shkak të “I pari në majë”

- Ministria e Punëve të Brendshme nesër do të vendosë regjim të posaçëm të komunikacionit në rrugët nëpër të cilat do të zhvillohet gara sportive - rekreative "I pari në majë" në organizim të Shoqatës për Sport dhe Rekreacion "I pari në majë" nga Shkupi, ndërsa komunikacioni do të ridrejtohet nëpër rrugët anësore.

Back to top button
Close
Close