0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Nesër pa ujë shfrytëzuesit e rrugës “Tashko Karaxha” në Shkup

Për shkak të kryerjes së punëve në lidhjen hidraulike të  ujësjellësit F-150 në rr. "Gabresh" nr.6, pa ujë do të mbesin shfrytëzuesit e rr. "Tashko Karaxha".

Shkup, 28 maj 2020 (MIA) – Për shkak të kryerjes së punëve në lidhjen hidraulike të  ujësjellësit F-150 në rr. “Gabresh” nr.6, pa ujë do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Tashko Karaxha”.

Furnizimi me ujë, siç kumtojnë nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup, do të ndërpritet  nga ora 09:00 deri në përfundimin e aktiviteteve. sa/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close