Shkup

Nesër pa ujë një pjesë e konsumatorëve të Qendrës dhe Karposhit

Për shkak të defektit të mbyllësit në udhëkryqin midis rrugës "Samillova" dhe bulevardit "Nikolla Karev", nesër pa ujë do të mbesin konsumatorët e rrugëve "Samiollova" dhe Banatska" në Komunën Qendër, si dhe një pjesë e konsumatorëve të Momin Potokut në Karposh.

Shkup, 9 prill 2020 (MIA) – Për shkak të defektit të mbyllësit në udhëkryqin midis rrugës “Samillova” dhe bulevardit “Nikolla Karev”, nesër pa ujë do të mbesin konsumatorët e rrugëve “Samiollova” dhe Banatska” në Komunën Qendër, si dhe një pjesë e konsumatorëve të Momin Potokut në Karposh.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga pra 09:00 dhe deri në evitimin e defektit, informon Ndërmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup. ar/

Таг
Back to top button
Close
Close