Servise informueseShkup

Nesër pa energji elektrike disa pjesë të Qendrës, Sopishtes dhe Çuçer Sandevës

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër pa energji elektrike do të mbeten disa pjesë të komunave Sopishte, Çuçer Sandevë dhe Qendër.

Back to top button
Close
Close