BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Nëse nuk krijohen kushtet për zgjedhjen e operatorit më të mirë ekonomik, Ligji për furnizimin publik nuk do të japë rezultate, porosit sektori i biznesit

Do të jetë plotësisht e parëndësishme që ne kemi miratuar ligj të mirë për furnizim publik, nëse nuk krijojmë kushte për zgjedhjen e operatorit më të mirë ekonomik, u porositën kompanive zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi dhe ministri i Financave Fatmir Besimi në takimin e sotëm të punës në Odën Ekonomike të Maqedonisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close