Uncategorized

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi midis Komunës së Gostivari dhe Organizatës Rinore Ekologjike – EYO

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, nënshkroi sot një Memorandum bashkëpunimi me Organizatën Rinore Ekologjike – EYO, e përfaqësuar nga kryetari i Qëllimi i këtij Memorandumi është të sigurohet një kornizë në të cilën do të prezantohen propozime dhe programe për bashkëpunim midis Komunës së Gostivarit dhe Organizatës Rinore Ekologjike - EYO, në fushën e mbrojtjes së mjedisit jetësor, përfshirjes sociale të të rinjve, ngritjes së vetëdijes tek të rinjtë përmes zbatimit të aktiviteteve dhe programeve bashkëpunuese në fushën e ekologjisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close