0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.Portal

Nënshkruhet Marrëveshje shumëvjeçare për grant nga USAID-i, 8.2 milionë dollarë në vitin e parë

Ministri i Financave Fatmir Besimi dhe përfaqësuesi i Zyrës së USAID-it në vend Erik Janovski, nënshkruan Marrëveshje për grant lidhur me partneritetin për zhvillim midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në prani të ambasadores së SHBA-së në vend, Kejt Mari Bërnz. Bëhet fjalë për Marrëveshje pesëvjeçare lidhur me partneritetin për zhvillim, në kuadër të së cilës Republika e Maqedonisë së Veriut vetëm për vitin e parë do të marrë grant prej 8.2 milionë dollarë për arritjen e tre qëllimeve zhvillimore - përforcimin e konkurrencës ekonomike, rritjen e kontributit të të rinjve në shoqëri dhe uljen e korrupsionit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close