0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomiVideo deklaratë

Nënshkruhet marrëveshje për ndihmë shtetërore me kompaninë zvicerane Baumer

 Marrëveshje për ndihmë shtetërore për subvencionim të pjesshëm me masa transparente të Planit për rritje ekonomike të Qeverisë sot është nënshkruar me kompaninë zvicerane Baumer e cila ndërton kapacitet të vetin  në ZZHTI Shkup 1 në Bunarxhik. Marrëveshjen e kanë nënshkruar drejtori i Drejtorisë së ZZHTI Aleksandar Mlladenovski dhe drejtori operativ ekzekutues i Baumerit, Marsel Fraj.

Back to top button
Close
Close