BotëBotë.Portal

Nënshkruhet marrëveshje për armëpushim në Nagorno-Karabah

Presidenti rus Vlladimir Putin dhe liderët e Armenisë dhe Azerbajxhanit kanë nënshkruar deklaratë të përbashkët për armëpushim në Nagorno-Karabah, ndërsa Putini i potencoi dispozitat e marrëveshjes dhe në çka janë obliguar palët në konflikt.

Back to top button
Close
Close