0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo

Nënshkruhet letër për marrëveshje me UNODC për vendosjen e një grupi nacional ndërmjet agjencive në aeroport

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot e nënshkroi Letrën për marrëveshje me Zyrën e Kombeve të Bashkuara për Drogat dhe Krimin (UNODC) për vendosjen e një grupi nacional ndërmjet agjencive në aeroport, kumtoi shërbimi për shtyp i qeverisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close