0_Maqedoni.PortalPolitikëVideo deklaratë

Nënshkruhet Korniza për Bashkëpunim për Zhvillim të Qëndrueshëm të KB-së për periudhën 2021-2025

Korniza e re për Bashkëpunim për zhvillim të qëndrueshëm të KB-së (UNSDCF) për periudhën 2021-2025 u nënshkrua sot në hollin e MPJ-së nga Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe Koordinatorja përhershme e Kombeve të Bashkuara në vend,  Rosana Duxhiak.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close