0_Maqedoni.PortalShoqëri

Nënshkruhet deklaratë për bashkëpunim mes SHGM-së dhe KEMM dhe Shoqatës për reklamim interaktiv IAB Maqedoni

Nënshkruesit e Memorandumit të Bashkëpunimit, në kuadër të veprimtarisë dhe qëllimeve të tyre kryesore, do të veprojnë së bashku në drejtim të promovimit të mëtejshëm të punës së gazetarëve, mediave, botuesve, agjencive të marketingut, si dhe në drejtim të përmirësimit të standardeve të reklamave digjitale në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Back to top button
Close
Close