Fotoservis

Nënshkrimi i kornizës

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe koordinatori rezident i Kombeve të Bashkuara në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Rosana Duxhiak kanë nënshkruar Kornizën e re të Bashkëpunimit për zhvillim të qëndrueshëm (UNSDCF) për periudhën 2021-2025.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close