Fotoservis

Nënshkrim i memorandumit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe ambasadorja e Zvicrës në RMV, Sibil Zuter Tehada nënshkruan memorandum për bashkëpunim për projektin Arsimi për punësim në Maqedoninë e e Veriut me Kurt Vitrih, lideri ekipit të projektit.

Back to top button
Close
Close