0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

Nënshkrim i marrëveshjes për ndihmë shtetërore me kompaninë “Iproteks”

Drejtoria për Zonat e Zhvillimit Teknologjik Industrial dhe kompania gjermane "Iproteks", e cila po bën një investim në ZZHTI Shkup, do të nënshkruajnë sot një marrëveshje të ndihmës shtetërore.

Back to top button
Close
Close