0_Maqedoni.PortalEkonomi

Nënshkrim i marrëveshjes për ndihmë shtetërore me kompaninë gjermane “Iproteks” (drejtpërdrejtë)

Nënshkrim i marrëveshjes për ndihmë shtetërore mes Drejtorisë së Zonave zhvillimore teknologjike dhe kompanisë gjermane "Iproteks".

Shkup, 20 janar 2021 (MIA) – Nënshkrim i marrëveshjes për ndihmë shtetërore mes Drejtorisë së Zonave zhvillimore teknologjike dhe kompanisë gjermane “Iproteks”.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes për ndihmë shtetërore, fjalim do të kenë zëvendëskryeministri për Çështje ekonomike, koordinim me resurset njerëzore dhe investimet, Fatmir Bytyqi, drejtori i Drejtorisë së ZZHTI, Jovan Despotovski dhe drejtuesi i “Iproteks”, Bllaze Levovski.

Back to top button
Close
Close