0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

Nënshkrim i Marrëveshjes për grant për partneritet për zhvillim mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së

Ministri i Financave, Fatmir Besimi dhe përfaqësuesi i Zyres së USAID-it në vend, Erik Janovski sot do të nënshkruajnë Marrëveshje për grant për partneritet për zhvillim.

Back to top button
Close
Close