BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Nëndetësja e zhdukur në Indonezi është shumë thellë që të mund të nxirret

Nëndetësen të cilën anije të marinës indoneziane  dhe sot e kërkojnë, me siguri është përmbytur shumë thellë që të nxirret, që do të thotë se mundësitë për mbijetesë të ekuipazhit 53 anëtarësh janë të vogla.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close