Дописници МКДОпштински вести

Нема зголемена фреквенција на возила на граничниот премин Деве Баир

На граничниот премин Деве Баир нема зголемена фреквенција на возила и луѓе. Околу илјада лица дневно минуваат преку овој премин во двата правци.

Back to top button
Close
Close