0_Web_Насловна-слајдерMakedonija.SlajderГраѓански секторТема

Неказнивноста на нападите врз новинарите го ограничува просторот за слободни медиуми

Новинарите се суштински дел од темелите на секое демократско општество и тие честопати се соочуваат со одмазда само поради вршењето на својата работа, додека злосторствата против нив остануваат неказнети. Неказнивноста на сторителите го ограничува просторот за слободни медиуми и широко споделување идеи и мислења.

Back to top button
Close
Close