0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

Nejmari tashmë fiton më shumë se Mesi dhe Ronaldo

Koncerni sportiv "Puma" e ka shkatërruar konkurrencën duke nënshkruar marrëveshje sponsorizimi me Nejmarin. Për këtë qëllim, marka e ka shndërruar brazilianin në futbollistin më mirë të paguar në nivel të sponsorizimit.

Paris, 21 shtator 2020 (MIA) – Koncerni sportiv “Puma” e ka shkatërruar konkurrencën duke nënshkruar marrëveshje sponsorizimi me Nejmarin. Për këtë qëllim, marka e ka shndërruar brazilianin në futbollistin më mirë të paguar në nivel të sponsorizimit.

Ai do të fitojë 25 milionë euro në vit, braziliani 28 vjeçar do të përfitojë më shumë se Lionil Mesi dhe Kristiano Ronaldo pasi t’i skadojë marrëveshja me Najk.

Lidhja mes Nejmarit dhe Najk zgjati 14 vjet. Krisitano Ronaldo aktualisht fiton 10 milionë euro nga Najk, ndërsa Lionel Mesi mbledh 20 milionë euro nga Adidas.

Nejmari po bëhet imazhi mbrojtës i markës Puma, i cili dëshiron të kthehet fuqishëm në botën e futbollit. sn/ 

Таг
Back to top button
Close
Close