0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDPolitikëZgjedhje parlamentare 2020

Negotina me jehonë të daljes prej 51.54 për qind deri në orën 17, Demir Kapi 50.42, Kavadar 47.5 dhe Rosoman 41.69

Negotina shënon jehonë të daljes prej 51.54 për qind deri në orën 17 në zgjedhjet parlamentare të parakohshme që zhvillohen sot.

Kavadar, 15 korrik 2020 (MIA) – Negotina shënon jehonë të daljes prej 51.54 për qind deri në orën 17 në zgjedhjet parlamentare të parakohshme që zhvillohen sot.

Në Demir Kapi jehona është 50.41, Kavadar 47.5 dhe Rosoman 41.69 për qind.

Sipas kryetarëve të komisioneve zgjedhore në katër komuna, votimi tani për tani po zhvillohet pa probleme dhe me masa të ndërmarra për votimin e votuesve.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close