БизнисБизнис.ПорталЕкономијаМКД

Неформалната економија има негативни последици врз општеството, работниците и креирањето на политиките во државата

Неформалната економија има негативни последици врз општеството, работниците и креирањето на политиките во државата, беше заклучено на денешната прес-конференција која се одржа по повод започнувањето со рализација на кампањата за справување со непријавената работа со наслов „За да имаш подобар персонал – грижи се подобро за персоналот“.

Back to top button
Close
Close